3 Comments

 1. WAU! Fantasztikus!

  Moni meistä lukijoistasi matkustaa joskus, jonnekin. Mutta moniko kertoo reissuistaan yhtä elävästi ja havainnollisesti kuin Tuulestatemmattu blogistimme?

  Egyik sem!

  Matkapakettisi täydennysosien kuvitus on sanalla sanoen mykistävä. Piiskaan itseni äärimmäiseen napakkuuteen ja esitän vain muutaman, valikoidun kommentin.

  Safarit: Tahdissa marssivat (!) kirahvit; eläimetkin siis oppivat ojennuksen B.W. Bothan kaudella? Onko pillerinpyörittäjän pilleri noin iso!?

  Big Five: Ja että sarvikuonotkin (ks. ed., B.W.B.)! Olisivatko ne voineet teroittaa sarveaan kulkuneuvonne kupeeseen? Vesipuhveli? Niitä löydät ”lähempääkin”, Hortobágyn pustalta/pusztalta.

  Soweto: Pellistä ja piikkilangasta huolimatta vaikutelmani oli valoisa. Nuorten terve itsetunto kertoi: ”Me tulemme vielä!”

  Kapkaupunki & Hyväntoivonniemi: What a city, mitkä maisemat!

  Stellenbosch: Oom Samie se Winkel Stellenbosch ja etiketti ”It´s a good wine – but not a great wine”. Pämppääjäpapat voisivat olla mistä tahansa Suomesta(kin). Viininmaistelu on universaalia taidetta!

  Nagyon szépen köszönöm!

 2. Yaelian, koko matkasivustohan on syntynyt vuosien kuluessa. Ja julkaisujälki on sen mukaista. Nyt tämän Etelä-Afrikan kuvien työstäminen oli tavallista aikaavievämpää koska kuvia oli niin mielettömästi (1600!!). Ja koska matkassa oli niin monta erilaista osaa, erilaista paikkaa. Mutta juuri siksikin oli taas mukava koota kuvia ja kirjoitella matkakertomusta. Ja näin matkat ”säilyvät” itselläkin paremmin. Eivät jää ”kertakäyttöiseksi”.

  Koivu, sinä olisit saanut matkasta vielä paljon enemmän irti kuin me saimme. Jo oman alasi tietämys ja kaikki muu oppineisuutesi olisi ollut tervetullutta seuraa meillekin. Mutta edelleenkin suosittelen mene paikanpäälle, mene ihmeessä katsomaan kuinka kirahvit ja sarvikuonot – ja seeprat varsinkin – marssivat jonossa. Kun luonto on kaunis ja ihmeellinen. Pillerinpyörättäjillä näimme isompiakin pillereitä, norsut kun jättävät kohtuullisia määriä materiaalia jälkeensä…:)

  Sowetossa todella oli toivoakin. Vaikka kyllä se osin vetikin hiljaiseksi.

  Viineihin palaamme parin viikon päästä…

  You are welcome, ja kiitos vielä avusta lintuhavaintojen parissa.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.