Pakkauksen jälkeen

Matkaohjeistuksessa luki että ”Safarilla emme pukeudu kirkkaanvärisiin vaatteisiin”. Khakinvärisiä vaatteita ? Just. Ei niin, että minulla mitään retliiniä tai oranssia olisikaan. Vaatekaapin perusvärit kun ovat musta, valkoinen ja harmaa. Eiköhän niillä mennä Afrikassakin. Taskulamppu on. Ja sadekamppeet. Siellä näyttää sää vaihtuvan eteläiseksi: siellä se tarkoittaa tuulta Antarktikselta elikkäs etelätuuli on kylmä!

Ja lääkkeitä pikkuinen kassillinen. Olen aina ollut sitä mieltä, että mitä paremmin reissulle varustautuu, sitä vähemmän siellä mitään tarvii. Koskee erityisesti lääkkeitä. Malarialääkkeitä ei ole, kun alue ei kuulemma ole malaria-aluetta. Toivottavasti ei ole.

Ja mukana on kamera. Kaksikin. Kiikarit. Muistikirja. Paljon on kirjoitettava muistiin. Ja miniläppäri. Toivon voivani sieltä bloggailla. Pysykää linjoilla. 🙂

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.