Kurinpalautusta

Huoltopäivä. Siivottiin oikein urakalla. Ja muutakin liikuntaa vihdoin harrastettu. Pakko jo.

Pääsiäisestä juhannukseen tietoisella diettaamisella, ajoittaisella ahistavalla alakulolla ja hitonmoisilla hammassäryillä ja -rempoilla aikaansaatu viiden kilon painonpudotus on juhannuksen mökkievästelyn, Katalonian kurmeiden ja kotimaan kartanokierroksen aikana – valitettavasti – kohta palautettu. Ainainen jojoiluni … Heikko on ruoanystävän vastustuskyky!

Mutta liikunnantarve ei ole vain painoasia. Se, ettei reissussa juuri tullut liikuttua, merkitsee minulle myös puutumista, sellaista epämukavaa veltostumista. Riippuvuus liikunnastahan on oikeastaan sellainen juttu, että siitä on melkein tyytyväinen. Ainakin tämän kaltaisina päivinä, jolloin kävelylenkille lähteminen – niin takkuista kuin se taas olikin!! – kannatti. Kyllähän merenrannassa oli kaunista, hyvä hengittää, hiljaista.

Nuoretkin tänään läsnä. Sellainen on hyväksi. Minulle. 🙂

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.