Raukoilla rajoilla

purollaEtelästä tuli ukkonen ja sade. Päivällä jo jyrisi, ja oli sellainen ”tyyntä-myrskyn-edellä” -sää. Siis lämmintä ja tyyntä. Heräsimme varhain, auringon paistaessa siniseltä taivaalta. Patikoimaan emme voineet kuitenkaan lähteä: Ivalon apteekki ja puutarhakauppa kutsuivat. Antibioottikuuri numero kaksi tulehtuneeseen – ja hiton kivulloiseen – hammastulehdukseen aloitettava.

Mökin pihapiirin ehostamiseksi haettiin muutama säkki multaa: näillä raukoilla rajoilla pussitettukin multa on jäässä! Sitäpä sitten yritin päivän sulatella ja mökkitontin soralle kuluneita laikkuja paikkailla. Pehtoori laajensi puron pulahduspaikkaa: ei siinä nyt vieläkään uida, mutta jo siinä kääntymään mahtuu. En kokeillut vielä. Kokeilenko loppukesästä? Hmmm…

Kuva purolta tänään. Vertaa huhtikuun alun kuvaan: klikkaamalla tästä.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.