Kesänrakennusta

img_2044Aurinkoa. Eilen ja nyt. Sään puolesta ainakin. Pihahommia tietysti. Toukokuussa puutarha ja pihapiiri kunnostetaan kesän oleilua varten. Vaikka vuosi vuodelta minä teen vähemmän; pehtoori aina vaan enemmän. Huvilan kuuraus  ja ikkunoiden pesu eilen avasi minulle kesäpihakauden ja nyt odottelenkin että lähdetään käymään puutarhalla. Ainakin osan kesäkukista aion ostaa tänään, ensi viikonloppuna kun ollaan mökillä niin silloin ei ehdi. Japaninkellot, joita mieluusti laittelen portinpieliin ja ikkunalaudoille, tahtovat loppua aika nopeasti, joten on käytävä hakemassa ainakin ne. Ruusubegoniat voisin myös istutella.

Pitkät rullislenkit molempina päivinä:  sellaisella itsensä uuvuttamisen meiningillä, ei mitään letkeää luistelua vaan kunnon treeniä. Pieni rääkki tuntui nyt tarpeelliselta, ”karstat pois”. Liikuntapäiväkirjaan eilen myös pyörälenkki. Syötyämme – eka kertaa pihalla – polkaistiin kaupunkiin. Promootiokulkue oli juhlava. Paljon tuttuja. Paljon muistoja kolmen vuoden takaa kun saatiin itse olla mukana.  Akateeminen kolmipäiväinen juhla on sellainen once-in-a-lifetime -juttu, joka oli suuremmoista kokea. Kulkueen ohimenon jälkeen mentiin ystävien kanssa Cafe Saraan kuohuvalle. Mukava. Sellainen keidas-fiilis jäi.

Ilta torkkuen, nörtteillen. Millään en jaksnut viisuja katsella loppuun.

promop

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.