Kirkas, kuulas, kaunis syyspäivä. Opiskelijoita käytävillä, sähköposteissa, piipahtamassa, soittamassa, palaverissa, Snellmanian ruokalassa – jonoiksi asti. No niitähän minä jo olen odottanutkin. Tänään alkaa myös ”vähemmän-syömisen-elämenmeno”. Syyslomalle lähtiessä on painoa oltava kolme kiloa vähemmän kuin nyt. Vielä kun alkaisi Sopranosien uusi tuotantokausi, niin kaikki varmat syksyn merkit olisivat olemassa.  Mutta ei ala, ei. Niinpä vaihtoehdot ovat lenkille lähtö (vieläkö tarkenesi rullistella?), arvosteltavan väitöskirjan luku tai Kalevaan pienen artikkelin muokkaaminen (suomalaisen kotiruoan historiasta olen lupaillut).

2 Comments

  1. ja nuo kilojen tiputtamiset tulevat haastavammiksi kun ihminen tulee täysi-ikäiseksi, nimimerkki kokemusta on sen verran, että muutaman vuoden kuluttua pelkkä katseella syöminen pitää kilot entisellään, muu syöminen kasvattaa ja kasvattaa numeroita

  2. Anonyymi, ei voi väittää että olisit erityisen rohkaiseva, mutta kuinka oikeassa oletkaan!

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.