Rajattu suunnitelma

Perhe on hieman kauhunsekaisin tuntein seurannut lakkiaistarjoilujen suunnitteluani. ”Tätä menoa se karkaa taas lapasesta”, ilmoitti juhlakalu. Siispä nyt olen julkistanut aikeeni, pysyn niissä ja sen vakuudeksi naulasin aikeeni jääkaapin oveen ja lupasin, etten poikkea aikomastani. Siis kolmenlaista kakkua ja kolmenlaista suolaista gourmet-piirakkaa ja kaksi salaattia. Konvehteja ja juustolautanen. Ei muuta. Se on siinä. Tervetuloa vaan kaikki tutut. 

Aamupäivä urheillessa ja pihahommissa.
Iltapäivä pihalla auringossa prosemmoja arvostellen
(100! sivua lukemista); huomenna viimeinen istunto.
Vaikuttaako aurinko arvosteluasteikkoon?
Saako minulta marraskuussa tiukemman kritiikin? 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.