Valokuvatorstai "Jatka kuvaa"

Valokuvatorstain haaste ”Jatka kuvaa” oli tämä

 


Mihin mummo katsoo?

 

”Että tuon naapurin pitää nuo puutkin saada kukkimaan… täällä ei kukaan tee edes nurmelle mitään … Yksin täällä saa takapihalla istuskella, eikä kukaan edes nurmea käy kastelemassa ja leikkaamassa … Onneksi kohta sentään sataa, tekee nurmelle hyvää… Puppuratuomi, muka! Hmmph!”

7 kommenttia artikkeliin ”Valokuvatorstai "Jatka kuvaa"”

 1. Kiitoksia oivaltavasta kuvasta ja tervetuloa mukaan, terveisin moderaattori.

  Seuraavan kerran kuin osallistut, laita meille linkki suoraan oikeaan postaukseen, ei vain blogiin yleensä. Täällä bloggerissa sen löytää näpsäyttämällä tuota aikaa postauksen lopussa. Esimerkiksi tässä tapauksessa linkki näyttää tältä: http://lyhyesti.blogspot.com/2008/01/valokuvatorstai-jatka-kuvaa.html.
  Suoralla, pysyvällä linkillä ihmiset löytävät meiltä oikeaan paikkaan blogillasi sittenkin kun olet jo kirjoittanut tänne jotain uutta.

  Vastaa
 2. Kaunista katseltavaa mummolla. Kukapa auttaisi vanhaa mummoa? Pitäisi olla talkoohenkeä hieman. 🙂

  Vastaa
 3. Mummot katsovat juuri tuollaisia asioita: kukkaan puhkeavia puita, pöriseviä kimalaisia, sinistä taivasta. Kaunis kuva!

  Vastaa
 4. Kerrassaa runollinen kuva.
  Taitaa olla mummo vähän kyyninen, mutta valitettavasti osa ajattelee oikeastikin noin. Voi se olla niinkinpäin, että mummon piha kuikoistaa ja viereinen piha on sitten retuperällä, ja siitä urputetaan.

  Vastaa
 5. Aijukka, mummot ovat usein kyynisiä, katkeriakin. Kuuntele vaikka marketin jonossa mimmoinen marmatus mummoista lähtee…
  Toisaalta iso huoli on tietty se, että mummot on yksin, eikä oikeasti kukaan huolehdi.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.