Kellon kalasatamassa odottava tunnelma. Ehkä vähän apaattinenkin. Toisaalta valoa ja lämpöasteitakin jo niin paljon, että lupauksia toiminnan alkamisesta, liikenteestä, kulkijoista, kävijöistä, moottoriveneiden äänistä ja kalasavustamon tuoksusta oli jossain jäisillä rannoilla ja kalamajojen nurkissa. Ihan pian on niiden kaikkien aika.

Veden ”äärellä” olen nyt viettänyt illankin. Tosin vain netin kautta. Meidän lomamatka alkaa parin viikon päästä, ja me asutaan lomaviikko veden äärellä. Eikä se vesi ole uima-allas, eikä se ole Suomessa. Ei olla menossa asumaan vuokrattuun taloon, eikä merenrantaan, vaan hotelliin järvenrannalle… Onko villejä arvauksia?

 

6 Comments

    1. Genevenjärvikin voisi olla kohteemme. Parilla reissulla siellä Sveitsin puolella on joskus vuosikymmeniä sitten yövyttykin (Rollessa 1978 ja Lausannessa 1995) mutta eivät nuo piipahdukset olleet niin perusteellisia, etteikö oltaisi uudestaan voitu mennä. Mutta ei siis Sveitsiinkään…

  1. Olette menossa Sloveniaan joko Bled – tai Bohinj-järven rantahotelliin josta teet retkiä lähiympäristöön.
    Arvasinko oikein?

    1. Ei huono arvaus, mutta eipä se ihan kohdalleen mennyt. Järven rannalle ja retkiä lähivuoristoon ollaan kyllä tekemässä, mutta ei Sloveniassa, vaan taas kerran… matkataan Italiaan.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: