Olemme kierroksen lähtöpisteessä.

Andalusia? – viikon päästä tiedetään siitä paljon enemmän.

Nyt Malagan keskustaan tapas-illalliselle.

Palaan asiaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Edit: palattua yhteiseltä tutustumisillalliselta (Olympian matkaporukka on omanlaistaan, tälläkin kertaa (ks. ed.) ja tällainen sopii hyvin).

Dinnerillä tai siis Vinos y tapas selectas (ei tullut kysytyksi mitä ravintolan nimi tarkoittaa) saimme tapaksia (hyviä, erinomaisia, ja yksi ei niin erinomainen), yllätyksenä iso pihviannos ja sitten vielä kolmen suklaan kakkupala, ja huom. ei vain erilaisia suklaita (tumma, maito ja valko) vaan myös eri tekstuurit (mousse, kakku, vaahto, kreemi) ja kyllä, kyllä siitä on kuva, mutta myöhemmin. Nyt

Ja kävellen hotellilta ja takaisin, lämmin ilta. Epätodellinen. Oltiinhan me 21-hengen  matkaseurue kuin luokkaretkeläiset tepastelemassa pitkin vanhan kaupungin katuja, mutta entä sitten! Tiedettiinhän tämä.

Tällaista näillä reissuilla on, ja just nyt tuntuu oikein hyvälle. On hyvä kulkea oppaan perässä, ”kärsiä” elämyksistä, kuvailla rauhassa, ei tarvitse huolehtia mistään. Voi kaiken ohessa tutustua uusiin ihmisiin, tai  olla itsekseen. Välillä jo melkein elämysähky.

Aamulla jo sanoin Oulun kentällä Pehtoorille, että  ehkä en jaksa olla kauhean sosiaalinen koko reissua, viime  vuosina kun sellaiset  taidot  ovat rappeutuneet aika lailla, ja mitä toteaa mies: ”eihän se tarvi kuin olla hiljaa”. Sepä!!

Nyt matka hyvässä alussa.

4 Comments

  1. Antoisaa Andalusiaa! Lämmön lisäksi lienee luvassa niin merta, vuoristoa kuin herkkujakin. Historiaa unohtamatta… 😉

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: