Eilen illalla/yöllä oli Oulun seudullakin ollut revontulia. Ja olinko kameran kanssa rannoilla kuvailemassa kuten vielä puolenkymmentä vuotta sitten?  – Ehei. Ei enää jaksa, ei ole enää sellaista oppimisen paloa kuvaukseen kuin vielä silloinkin.

Nippa nappa muistin/jaksoin katsella ja kuvailla uusia pihavaloja. Kyllä ollaan niihin tyytyväisiä. Ja lämpimiin iltoihin, sateettomiin päiviin. Juuri tällainen syksy on mitä mukavinta.

Näin syksyn tullen olisi kyllä – taas – halua opiskella jotain. Joku lyhytkurssi. Kirjoittamista, kuvaamista, jotain ihan uutta? Etelä-Suomessa olisi vaikka mitä mahiksia, mutta täältä kotihuudeilta en ole löytänyt mitään mieluisaa… Ehkä vain oleilen. Ja totta puhuen, on meillä tiedossa tuleviin viikkoihin ja kuukausiin kaikenmoista tekemistä ja reissua ja retkeä.

Tänään vain pyöräretki

(40 km päämäärättä, kirjaa kuunnellen, tihkusadetta väistellen)

ja makumatka

(kaappien tyhjennys -pizzaa; tuli opittua, että Västerbotten-juusto on hyvä juusto myös pizzaan).

 

Jokainen kommentti on ilo!

You might also enjoy:

Discover more from Tuulestatemmattua

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading