Inspiraatiota hakemassa

Koskapa olemme huomenna lähdössä pohjoiseen mökille, jossa on tiedossa työleiriviikko, ehkä toinenkin ja koska tarkoituksenamme on uudistaa notskipaikka ja minulla on myös sisustusideoita (esim. pakattuna laukullinen pieniä tauluja kuvistani, mm. lapsenlapsista etc. ) ja tarkoitukseni on maalailla vähän (kiviä etupäässä 😁). Tehdä kaikenmoista, niin kaipasin vielä vähän lisäinspiraatiota, joten …

Kävin äsken vielä pikaisesti hakemassa ideoita Re:formi 2023 -näyttelystä Pikisaaressa (https://kulttuurikiihdyttamo.fi/reformi/). Tai ehkä sittenkin vain katsomassa näyttelyn nyt, koska se ja koko rakennus puretaan pian.

Kuinka ollakkaan mieheni, joka on tarkka, insinööri, vanhoista, hyväksi havaituista ratkaisuista pitävä, eikä niin kovin äkkiä luoviin ja rohkeisiin rakennus- tai sisustusratkaisuihin innostuva, ei riemastunut tästä kuvakavalkadista. 😃 Ei ainakaan jos näiden tarkoitus on tuoda ideoita Lapin tunturipuron rannalle rakennettavan pienen pation tekoon.

Siispä ja ehkä sitten ja sittenkin perinteisellä kakkos-nelosella ja lateksilla (ja akryyliväreillä) mennään ensi viikko.

Mutta suosittelen käymään näyttelyssä. Se ON oikeasti mielenkiintoinen.

Perhepäivällinen helpoimman kautta

Koska huomenna mökille, koska perhepäivähoidolle mummilassa ei tänä viikonloppuna ole tarvetta, koska paljon muutakin touhua ja vähän töitäkin tälle päivälle, niin lähes ulkoistin ruoanlaiton, ja oikein hyvin meni näinkin.

Halusin – tietysti – nähdä muksuja, joten Pehtoori haki aamupäivällä Torin lihamestarilta tilaamani Burger boxit, enkä huolehtinut edes jälkkäristä: R. oli tilannut Fazerin karkkiboxin, joten minulla tuunattavana vain eilisen keiton jämän lämmitys, salaatti ja punasipulihilloke. Ja olipa ilo nähdä ja todellakin kuulla kakkosluokkalaisen koulunaloituskuulumiset. Ja tietysti muitakin hyvä nähdä ja kuulla.

Ja kyllähän muksut olivat tohkeissaan, kun kuulivat, että yhdessä lähdetään serkun kastajaisiin Järvenpäähän lokakuussa: ”Asuuko mummi ja pappa samassa hotellissa meidän kans? Mennäänkö me samalla junalla? – Jee!”.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: