Sen lisäksi,  että tänään oli hiusten siistimisoperaatio kampaajalla, hoitelin kaupunkireissulla monia muitakin asioita. Jopa vaateostoksille uskaltauduin. Tulipa näet viime viikolla kutsu illallisille (Dionysia) ja kutsussa pukukoodiksi mainittiin ”Élégant höystettynä keväisellä juhlamielellä.” – Elegantti vielä saattaisi kaapistani löytyä (nimimerkillä yhdet sun toiset yliopisto- ja rotissööripilheet viettänyt) mutta keväinen? – Ei muuta kuin Sokkkarin ja Kekäleen rekkien äärelle. Ja niinhän minä löysin halvat ja hyvät – FARKUT. Tom Hilfiger on nykyisin mun merkki, ja nyt vielä 20 %:n ale, joten mikseipä. Keväistä juhlamieltä? — noo, ehkä noista vanhoista sittenkin löytynee jotain muuta juhlaan. 🙂

Kaupunkireissuilla hain myös uusille pupuilleni koristuksia, molemmille jotain kelta-vihreää. Keväistähän se pitää olla, kohti pääsiäistä mennä’n.  Tämän ison ja toisen pienemmän pupun tilasin Puutarhurinmajasta jokunen viikko sitten. Puputhan ovat muuttamassa pysyvästi Hangasojalle, mökkimaisemiin, mutta saavat nyt maaliskuun ajan ilahduttaa kaupunkikodissa.

Yritin alkuviikosta saada lapsenlapset antamaan pupuille nimiä: Pupu Tupuna ja Tupu Pupuna, Pääsiäisjänö ja pentu, Hönö ja Pauli (mökkipuput) etc. mutta Apsu vain kysyi, miksi KAIKELLA pitää olla nimi? – Siinäpä sitten selität! Mutta minähän tykkään antaa nimiä: mökeille, pihakeittiölle, projekteille, blogille …

Muistattehan minun erikoisten etunimien bongausharrastukseni: mm. Nöyrä Naima Nopian ja muuta merkillisyydet. Näistä lisää TÄÄLLÄ   BTW: tuo sivu on yksi eniten, ikinä, blogissani käydyistä sivuista. Etunimet kiinnostavat, tänäänkin hautausmaalla niitä katselin.

Mutta uusilta pupuiltani puuttuvat edelleen nimet! Olisiko ehdotuksia? Esittelen myös pikkupupun tässä joku päivä.

Silmälääkärin kehotuksesta, melkein vaatimuksesta, myös rillien etsintäpäivä. Löytyikin sopivat pokat. Melkoisia sattumuksia tässä hommassa oli tänäänkin: oli hyvin lähellä, että minun synnynnäinen karsastukseni jäi vaille huomiota. Onneksi se on prismalla laseihin korjattavissa. Vuosikymmeniä sitten käymäni ”karsastuskoulu” kun ei lievää ”vinoon katsomista” ole korjannut. Mutta geneettisiä, odotettavissa olevia perinnöllisiä degeneroitumisia ei silmälaseilla hoideta, siitä huolimatta nyt pitkällisen sovittelun ja kokeilun jälkeen uudet lasit, myös aurinkolasit, ovat tilauksessa. Ihan on sankariolo, kun näin paljon kauppa-asioita on tullut hoidelluksi.

Viikonloppua jo voin toivotella!

4 Comments

  1. Hellin Ensi Lemmitty on kyllä hieno nimi. 🙂 Olisiko hän vähän liian hienohelma Lapin mökin terassille asustelemaan? Ehkä kaupunkiterassin asukas voisi saada tuollaisen nimen. Pidän mielessä.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.