Jouluaattoon on tasan kuukausi. Ja vuoden vaihtumiseen viikko enemmän. Niinpä NYT mainostan kalentereitani täälläkin! Tämän yhden kerran. Siis ”kaupallinen yhteistyö” ihan oman firmani kanssa. 😀

Olisiko näistä ratkaisu johonkin lahjapulmaasi? Tai ihan vaan omaksi iloksi ja hyödyksi kalenteri Oulusta tai Saariselältä. Koko vuodeksi mukavia pieniä näkymiä, ehkä hyviä muistoja tuovia kuvia.


Molemmat kalenterit ovat A4-kokoisia, niissä nimipäivät ja liputuspäivät, ja vähän tilaa omille merkinnöille. Jokaisen kuukauden kuvassa on kaupunkimaisema/miljöö  ko. ajankohtana Oulusta tai Saariselältä kalenterista riippuen. Kalenterissa on nimipäivät ja liputuspäivät, ja sen pinta on silkkimatta, joten siihen voi kirjoitella omia merkintöjäkin.

Kalenterin hinta on 19,90 € (+ mahdolliset lähetyskulut alk. 4,80 euroa). Halutessasi voin toimittaa kalenteri(t) lahjaksi suoraan ystävällesi jouluviikolla ja liittää mukaan sinulta joulukortin haluamillasi saatesanoilla. Vältytään tuplapostitukselta. Mainitse tästä lomakkeen lisätieto-kentässä tai laita minulle sähköpostia.

Koskapa olen myymässä korttivarastojani loppuun, niin kaikille jomman kumman kalenterin viimeistään 30.11. tilanneelle viisi Oulun kauniit rakennukset -postikorttia bonuksena.

Oulu joulupostikortteja (ainakaan tällaisia kuin nämä) en enää ensi vuonna tee myytäväksi, mutta nyt on vielä muutamia pinkkoja myynnissä. Siispä – entäs jos tilaisit myös joulukortit samalla?

Valittavana on erikokoisia paketteja, joissa on neljän kortin lajitelma. Jos merkitset tilauksen lisätietokenttään ”Blogi” niin saat noihin kahteen isompaan pakettiin 10 % alennuksen.

3 kpl  x  4 = 12 korttia = 10 € (á 0, 83 €)
10 kpl x  4 = 40 korttia = 30 € (á 0,75 €)
25 kpl  x  4 = 100 kpl = 60 € (á 0,60 €)

 

 

Varsinkin Saariselkä-kalenteria on mennyt jo nyt niin paljon, että joudun tekemään (siis saan tehdä) toisen tilauksen, ja teen sen heti alkuviikosta. Siis toimitukset kaikille tilaajille joulukuun ekalla tai toisella viikolla. Hyvin ehtii jouluksi, kun tilaat nyt kun kalentereita on vielä tulossa.

Kaikkien näiden tuotteiden tilaussivuille pääset näistä linkeistä. Noilla sivuilla on tilauslomakkeet, mutta toki voit tilata suoraan sähköpostillakin (reija at satokangas.fi).

Joulukortit Oulusta 

Oulu kuvissa -seinäkalenteri vuodelle 2023

Saariselkä kuvissa -seinäkalenteri vuodelle 2023

Oulun vanhat kauniit rakennukset -postikortit

 

 

 

 

 

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: