Käsityötä tämäkin

Nälkä kasvaa syödessä.

Olen tehnyt aika monta, ehkä kahdeksan, Ifolor-kuvakirjaa, muutaman kirjan, ehkä kahdeksan niitäkin, olen toimittanut ja kaksi kirjaa itse taittanutkin, aika monta kirjoittanut ja monessa ollut artikkeleilla mukana, joten periaatteessa kokemusta on. Mutta enpä ole ennen tehnyt tällaisella tavalla kuin Solentro on. Enkä ole vielä varma, kannattiko sittenkään ryhtyä käyttämään juuri tässä projektissa juuri tätä, itselle täysin uutta systeemiä. Ei ole ongelmaton, varsinkaan kun minulla on kymmeniä sivuja tekstiä ja puolensataa kuvaa ja karttaa… Ja nyt sitten lopulta aika vähän aikaa.

Solentro löytyi vahingossa. Ja kun nyt olen tämän kanssa askarrellut ja jo oppinut, onkin aika vaatimaton suunnitelmani (tekstit ja kuvat kansien väliin ilman isompia muotoiluja, layouteja,  ja sillä hyvä), muuttunut aika kunnianhimoiseki yritykseksi. Onhan mennyt melkoiseksi säätämiseksi ja uusien mahdollisuuksien kokeiluksi, mikä on merkinnyt homman aloittamista pari kertaa ihan alusta. Mutta toisaalta on ollut ihan mahdottoman kiinnostavaa ja mukavaa tämä kirjan rakentaminen, vähän kuin kirjoneuletta tekisi.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.