Ettei vaan olisi jäänyt viime tinkaan!

Vuosi sitten olimme Saariselällä Lapin keittiömestareiden herkkupöytä-tapahtumassa, ja siellä oli – kuten tavallista – myös arpoja myynnissä, ja kuten tavallista, niitä ostimme parilla kympillä ja kuten tavallista, saimme voittoja. SIellä on aina paljon palkintoja, hyviä palkintoja. Ja viime vuonna Pehtoori sai Voileipä-keittokirjan, entäs minä? – Minä, jolla ei arpaonni yleensä suosi, voitin lahjakortin Rokuan Health & Spa -hotelliin!! Kahdelle hengelle kahdeksi vuorokaudeksi, aamiaisineen päivällisineen. Ja viimeinen käyttöpäivä 11.11.2022.

Onhan tätä suunniteltu, sopivaa välämää etsitty (kiireisiä kun ollaan 😀   On aiottu lähteä hiihtokaudella, aiottu lähteä kesällä maastopyöräilemään, aiottu lähteä sienestämään syksyllä? – – Eipä olla saatu aikaisiseksi, kunnes viime torstaina soitin varauksen: tulemme yhdeksi yöksi jos mahdollista. Ja meidät toivotettiin tervetulleeksi.

Tänään aamun sähköpostien jälkeen istahdimme autoon ja suunta Kajaanintielle! Alle tunnissa olimme perillä, ja saimme huoneenkin jo silloin, vaikka toki kirjautuminen yleensä klo 14. Vaatteiden vaihto ja ulos. Ollaan käyty täällä edellisen kerran seitsemän vuotta sitten; päivän retkellä. Se oli hieno päivä.

Niin on ollut tänään. Aamulla sumuista, aamupäivällä vähän vähemmän sumuista, ja sitten taas paljon. Mutta tyven, sopivasti nollan tienoilla, täydellinen rauha, eipä 12 kilometrin patikalla nähty ketään muita, ei kuultu kuin käpytikan hakkaaminen, jostain lentokoneen kaukainen ääni.

 

Hurjan hienot jäkäläkankaat, lampia, sopivia nousuja ja laskuja, sumun ja puiden välistä siivilöityvä auringonvalo, ei pelkoa puheluista, hengittäminen helppoa, kamera laulamaan… Rokuanjärven kodalla notski ja makkaranpaistoa,  sitten hissuksiksiin paluu hotellille.

Olin varannut vielä hierojan, sitten kylpylään: liekö ollut eka kerta ikinä kylpylässä ilman omia tai lapsenlapsia. Kuinka helppoa olikaan!! Ja tylsää. 🤔😊

Palkintolahjakorttiin kuului puolihoito, joten kävimmepä nauttimassa illansuussa hotellin buffan antimista, ei mitään suuria elämyksiä, mutta  hyvää, nälän vievää ruokaa.

Taidan ruveta  ostamaan arpoja toistekin. Tämä on ollut hyvä päivä.

 

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: