Mikähän se veti tänään yliopiston liepeille, kiertelemään pyörällä kampuksen laitamilla ja aukioilla? – Ehkä joku sisäinen kello, sillä juuri nyt akateemisessa vuodenkierrossa on uuden alku. Ehkäpä innoittajani olivat monet haalaripukuiset nuoret, joita oli jo aamulla liikkeellä? Ehkä tänään on fuksisuunnistusten, uusien opiskelijoiden vastaanoton tai jopa Vulcanalian aika.

Ehkä syynä sekin, että yliopiston päärakennuksesta tai oikein mistään muustakaan yliopiston julkisivusta ei ole kuvapankeissa kuvia, ja niillä saattaisi olla kysyntää. Menin siis vähän myös kuvausaikeissa, mutta sehän meni höpöksi, koska kaikkien kuvauksellisten aukioiden, sisäänkäyntien ja kulkuväylien varrella/edessä/keskellä oli kuorma-autoja, jakeluautoja, esiintymislava tms. Siltä osin hukkareissu, mutta hyvien muistojen osalta hyvä pyörähdys menneen maailmani miljöössä ja muistoissa.

Iltapäivän hammaslääkärireissu, joka oli vain vuositarkastus ja putsaus, meni hyvin ilman yllätyksiä, jotka olisivat aiheuttaneet kipuja tai kuluja; palkitsin itseni uudella villatakilla ja take away -sushilla. 🙂

Muutoin päivä kulunut historian havinassa – lukiessa ja kirjoittaessa.

OIkein hyvä päivä tänään.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.