Haipakkaa kuvausta

Tänään on Oulussa ollut Korttelihaipakka-ostosilta.  Oulun liikekeskuksen ideana on ollut tarjota oululaisille iloinen ostosilta klo 22.00 saakka pidennetyillä liikkeiden aukioloajoilla. Samaan aikaan kaupungin ”juhlaviikoilla” juuri tänään ja viikonloppuna Oulusa on KotiseutupäivätTaiteiden yöLastenlaulukatu ja Tuttu-fest. Lisäksi Oulun Kauppahalli juhli 120-vuotisjuhlaansa. Ja minulla kuvauskeikka näiden tiimoilta. Iltapäivästä pitkälle iltaan kuljin kahden kameran kanssa kaupunkia ristiin rastiin.

Pikisaaressa oli myös Design-tori. Sekin kuvauskohteena, ja piipahdin samalla Galleria Harmajassa, jossa on menossa Kristian Krokforsin näyttely.  Se on elokuun loppuun asti. Mieleisiäni teoksia. Teki hyvää katsella niitä.

Haipakkaa oli pitkä päivä muutenkin. Monenlaista mahtuu yhteen päivään. Huomenna minullakin paluu rauhaisampaan arkeen, mm. kuvaeditointipäivä.

4 kommenttia artikkeliin ”Haipakkaa kuvausta”

 1. Taiteiden yö täälläkin. Vähän vähemmän tänä vuonna taiteita. Mielenkiintoisin oli Biologisen museon Eläinten yö : yön nahkasiivet (lepakot) ja yöperhoset. Myöhäiseksi meni.

  Vastaa
  • Tuntuu että täälläkin taisi olla tavallista vähemmän taidetapahtumia, ja kuinka ollakkaan, enimmäkseen tilaisuuksia pienelle yleisölle.

   Vastaa
 2. Uskaltaako ihmiset oikeasti kokoontua?Kemissä Satama Open Air ja heti seuraavan päivän lehdessä altistumisia tiedossa.
  Tuntuu,että poissa hyvä,mutta kotona paras-Elämme erikoista aikaa..

  Vastaa
  • Kyllä täällä eilen oli, varsinkin iltapäivällä ja erityisesti lasten (ulko)tapahtumissa, osallistujia. Saa nähdä, mitkä luvut viikonlopun jälkeen.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.