Herkkuja

Kuinkas monelle on lääkäri määrännyt herkkukaupassa käyntiä? – Minullepa määräsi! Kuuliainen kun olen, niin oitis ajelin kotiin Pakkahuoneenkadun kautta. Mon Chou Pâtisserie, maailman pohjoisin ranskalainen leipomo on avannut Oulussa ovensa. Croissanteja ajattelin ostavani, mutta niitä ei pienen kahvilan pienessä vitriinissä puolenpäivän aikoihin ollut, niin macaronsit sopivat oikein hyvin. Niiden tekeminen ei minulta – vieläkään – onnistu, – pitkään aikaan en tosin ole edes yrittänyt. Kuitenkin pidän niistä edelleen aika lailla. Joten pieni rasia niitä.

Mukava kun oli iltapäiväkahvilla piipahtaneille ”kierrätystavaraa” ostaneille oli jotain kaunistakin tarjottavaa, minun ruttuinen Pinocchio/Britani ei kuulu joukkoon ”moni kakku päältä kaunis”. Sitäkin parempaa, ihan vaan vaatimattomuuttani totean. Mutta odottakaapas kun näette lauantaina Apsun synttärikakun!! 😀

Lauantaista puheenollen: silloin on Lukijakyselyyn osallistuneiden ja nimenomaan kommentoineiden kesken arvonta. Koko huominen päivä, ja lauantaiaamupäivä aikaa osallistua. Palkintoja on kaksi joten aika hyvä voittokerroin on vielä. Tästä osallistumaan!

Milloinhan meillä on edellisen kerran käynyt perheen ulkopuolisia?  Meidän siivooja-S. eilen ja muutaman kerran talven mittaan, ja viinikerho joskus syyskuussa? Ei muita.

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.