Eilisen jälkeen, ennen huomista

Tänään on riittänyt touhua ja tekemistä, eikä mikään ole onnistunut kerralla.

Ihan vaan kotosalla olen saanut viisi kilometriä käveltyä. Eilisen juhlan jälkeen huushollin oletusasetusten palauttaminen = lasitiskiä ja järjestelyjä. Myös ”maistelupöytäkirjan” puhtaaksikirjoitus ja toimittaminen asianosaisille. Lopuksi pakkasimme viinien loput laatikkoon, ja Pehtoori kävi viemässä ne kahden jäsenen karanteerioloihin – Oulunsalossa on tänään kahden hengen ”jälkimaistelut”. Toivottavasti ensi vuonna kun kerhomme täyttää 30 vuotta, voimme kaikki olla yhtä aikaa samassa tilassa juhlistamassa yhteistä taivalta. (alla maistellut viinit pisteineen. I Castei oli mun ja Seghesio Zinfandel Pehtoorin)

Studion kokoaminen ja ennen kaikkea lamppujen kuntoon saattaminen vei paljon aikaa, – meiltä molemmilta. Toinen studiolamppu on ollut sökö, ja minun laastariratkaisu ei kestänyt edes viittä minuuttia, joten Pehtoorilla oli tekemistä.  Kun pikkuiset tulivat tonttukuviin, en ollut ehtinyt verrytellä ja studiotaitoja elvyttää, joten eipä tulos ole kovin raponen. 🙁 Mallit olivat kyllä maailman parhaat, kuvaaja ei. Ehkä me ehdimme vielä uusintakuvaukset tehdä, – jos lapset vain suostuvat. Katsellaan.

Yhdessä kuvausten jälkeen sitten söimme ja tonttujuttujakin oli katseltavana; joulukalenterikin jo avattiin. Joulunodotuksessakin on lisäiloa kun on pikkuisia elämässä.

Sitten valmistelua ensi viikkoa varten, mihin TTK toi levähdystauon ja nyt vielä jatkuu… Huomiseen.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.