Maalla, merellä ja ilmassa

Tämänpäiväinen kohtaaminen lenkillä: torstain joutsen.

Merellä, meren jäällä oli pilkkijöitä. Paljon. Laskeskelin, että Pateniemen rannasta näkyi yhteensä pitkälti yli puolensataa pilkkijää. Miksipä ei olisi? – Sää aurinkoinen, lämmin, merelläkin vain heikko tuuli. Ja kahden metrin turvaväli. 😉

Aallonmurtajien – vanhojen proomujen – ruosteiset kyljet näyttivät ihan kuparilta kirkkaassa kevätauringon valossa.

Auringonlaskun aikaan tukevasti kotona, enkä millään viitsinyt lähteä toistamiseen rannoille kuvailemaan. Kuten en eilenkään. Kuva siis eiliseltä tästä työhuoneen ovenpielestä, naapurin autotallin yli kohti merenrantaa.

Näinä päivinä olen tavallista kiitollisempi hyvistä keleistä, mahdollisuudesta liikkua ja kulkea.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.