Tyven sää ja olo

Syksykö se väsyttää? – Tiedä häntä, mutta kolmen tunnin ulkoilun jälkeen iltapäivän alussa kotiuduttuani iski syvä uupumus; ja minähän kävin levolle toviksi. Tuosta vaan. Olen niin iloinen, että moisen osasin. Suosittelen! Pieni uuvahdus tuo kummasti potkua loppupäiväksi.

Tänään on ollut huikean kaunis syyspäivä, ja tyven. Olipa ilo. Onneksi kerrankin vitkuttelin ulos lähdön kanssa lähelle puoltapäivää.. silloin oli jo hienoa.

Tarkoitus oli ajella Likis-tapahtumaan, mutkan kautta, mutta niinhän siinä kävi, että välillä oli paljon kaunista kuvailtavaa, ja minä jäin kameroineni matkan varrelle.

Tämän kuvan jälkeen kiertelin, kaartelin, kuvailin ja sitten suuntasin Isollekadulle ja Torin Lihamestarin -kauppaan. Sinne pitää kyllä tässä jossain välissä mennä auton ja kunnon kauppakassin kanssa; pyörätarakalle kun eivät kaikki ruoanlaiton oheistilpehöörit ja spesiaalilihapaketit mahdu. Noh, tämän päiväinen naudan entrecote mahtui. Ja se oli kyllä hyvää… Pimientos pihvin päällä kruunasi annoksen, samoin taka-alan uunisipuli. Enemmän pitäisi laittaa kasviksia uuniin…

Ehkä sitten huomenna sinne Likis-tapahtumaan? – Tosin Lihamestarilta ostin hirvenjauhelihapihvit paistettavaksi ja kasviksiakin on jo laari täynnä, — mutta katsotaan. 😉

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.