Hiukset kertovat?

Mitä hiuksesi kertovat sinusta?

Täällä on testi siihen liittyen. Ei FB:n urkintatesti, vaan YLEn sivuilla oleva kysely, jonka on laatinut tutkija, kulttuurihistorioitsija Liisa Väisänen. Miksikö testi on tehty ja miksi siihen linkitän? – Koska tänään yhdeksältä alkaa telkkarista (on YLE Areenassa myös, mutta minä olen vanhanaikainen TV:n hyvin satunnainen katselija, joten aion katsoa telkkarista) uusi 8-osainen sarja Merkkien salat, jossa on asiantuntijana juurikin Liisa Väisänen. Ja tuo hiustesti on osa ohjelmasarjan lanseerausta.

Väisäsen yhden kirjan ”Kaikki Italiani” olen lukenut, ja pidin siitä hyvin paljon. Olen tainnut täällä blogissa sitä kehuakin. No mutta voin kehua uudelleen. Suosittelen varsinkin kaikille Italia-friikeille.

Tämän ohjelman esittelyssä todetaan näin:

”Merkkien salat -ohjelmasarja käsittelee symboleita, joita löytyy suomalaisten elämästä ja arjesta. Emme aina tiedä, mitä merkkejä päällämme kannamme. Meitä ympäröi valtava salattu maailma joka kätkeytyy populaarikulttuurin merkkeihin kuin myös uskonnollisiin symboleihin tai vaikkapa liikennemerkkien muotoihin ja väreihin.”

Siispä sen ääreen. Ai niin, minun hiukseni kertovat, että olen ”Aikaansaava, vapaudenhaluinen ja päämäärätietoinen vauhtimimmi”. No ei ole kyllä tänäänkään siltä tuntunut.

2 kommenttia artikkeliin ”Hiukset kertovat?”

    • Mutta tässähän on taas muistettava, että mistä tämä blogi koostuu. Niistä tekemisistä ja tavoitteista joita minulla on ja jotka tapahtuvat. Tämänän on vain jäävuoren huippu elämänmenostani. Täällä on vain rusinat pullasta, tai jyvät akanoista tai toteutuneet jutut. Tarkoitan että eihän tänne juuri tule kirjoiteltua tyyliin ”eipä tässä nyt taaskaan ole mitään tehty” tai että ”eipä tässä kovin kommoisia ole ollut eikä taida tullakkaan”. Siis tarkoitan ettei sellainen kiinnosta edes itseäni. Kuitenkin päiväkirjamainen blogin pitäminen väistämättä on tapahtumien ja tekemisten ylöspanoa, toiveiden ja tavoitteiden manifestointia. Blogi ei siis ole ”koko totuus”. 🙂

      Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.