Matala valo

Caritaksen reissulta palatessa aurinko oli jo näin matalalla, vaikka oli vasta iltapäivä (kahden kieppeillä). Mutta aurinko on siis paistanut. Oulun ainoa jäljellä oleva berliininpoppeli on Raatinsaaressa. Se on toistasataa vuotta vanha, ja jokaisena vuodenaikana hyvin kaunis ja ylväs. Olen ennenkin siitä täällä höpötellyt. Paras ”kausivalokin” siinä oli tänään.

Merkillisesti sellainen lomanaloitustunnelma. Eikä vähäisin syy ole viikonloppureissun lähestyminen.

Jonkinlaista irtaantumista jo kaipaakin tästä vähän turhankin samanlaiseksi käyvien päivien hommista ja tuhnaamisista.

Vähän on jo kastajaissuunnitelmiakin ilmassa. Joulun jälkeen sitten… Tauno Tyttö ei sitten jääne, ainakin vielä hyvin yöt nukkuvalle, pikkuiselle nimeksi, vaikka Apsu kovasti sen kannalla edelleen onkin.

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.