Terveystarkastus

 

6 kommenttia artikkeliin ”Terveystarkastus”

 1. No johan sattui, huomenna juuri labrakokeet ja ensi viikolla työterveysläkäri. Kerran vuodessa kontrolloivat kun on verenpainetta, kilpirauhanen lopetti jo ajat sitten toimintansa jne. Ainahan ne jotain löytää tai ainakin huomauttaa, että pian saatta olla kolestrolit yli ohjearvojen jne. Hyvä tietenkin olisi käydä kokeissa ja saada ’rauha’ jotta kaikki kunnossa tai sitten jos jotain vialla huomaisivat ajoissa. Tuskinpa moni innolla lääkäriin kuitenkaan menee, mutta pakon edessä välillä käytävä. Siispä kannatan 🙂

  Vastaa
 2. Kannattaa. Itse putosin myös useampia vuosia sitten työterveydestä. Olin myös tottunut säännöllisiin tarkastuksiin ja päädyinkin sitten itse teettämään sen yksityisessä lääkärikeskuksessa, jossa oli sellainen tarjolla. Ei halpaa mutta tuleepa tavallisimmat iän myötä tulevat sairaudet tsekattua. 3 – 5 vuoden välein olen ajatellut sen edelleenkin tehdä.

  Vastaa
 3. Tuttu lääkäri sanoi,että ihmiset on aika terveitä siihen asti,kun löytävät netistä kaikenmaailman sairaudet,jotka heillä on…Jatketaan vain tätä tervettä(?) elämää erämaissa ja kairoilla-taudit tulee,jos on tullakseen.Oisko noin?Kuka tietää?

  Vastaa
 4. Täällä näyttäisi nyt kannatus omaehtoiseen (ja -rahoitteiseen) lääkärikontrolliiin jakaantuvat 2 – 1. Katin mielipide (lääkärin tukemana) on vähän samoilla linjoilla kun anoppini; ja totta puhuen minäkin olen sortunut tuohon kerrran aika pahasti tuohon ”löytää netistä kaiken maailman sairaudet”.

  ja sitten kaksi terveystarkastuksen kannattajaa. Vähän samoilla linjoilla taidan olla: sellainen ”check” ja ennaltaehkäisy tai ”varhaisessa vaiheessa todettava” minulla pyörivät päässä tässä yhteydessä. Ehkäpä minä tuossa syksyn alussa saan aikaiseksi perustarkastukseen menon.

  Vastaa
 5. Kuulun anoppisi kanssa samaan sarjaan, lääkärissä ei tarvitse käydä, ellei ole vikoja. Ne kyllä löytävät ja lähettelevät sitten potilasta muillekin ammattikavereilleen. Toivottavasti en nyt maalannut piruja seinälle 🙂 Mutta sairaana ei ole kiva olla ja kun apua tarvitaan ja löytyy, mikä sen mukavampaa. Eli pitkää ikää ja terveyttä sinnekin päin!

  Vastaa
  • Kiitos, Irma, kommentista. Minäkin täällä vielä kahden vaiheilla: mennäkkö vai ei? Joka tapauksessa toivon terveyttä sinnekin, kaikille. Ja todellakin: onneksi on lääkäreitä sitten kun tarvitsee.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.