Pieniä juttuja

Helmikuu alkaa olla pian taputeltu.

Tämä päivä on mennyt vähän häneksi. Parasta, mitä olen tehnyt, oli kun olin aamupäivällä Apsun ja Juniorin kanssa Nallikarin Talvikylässä humputtelemassa ja katsomassa valmiita lumiveistoksia.

Siellä kuulkaa mummikin konttaili tunneleissa, eikä sitten lopulta ollut ollenkaan kiinnostunut veistoksien kuvaamisesta. Oli paljon parempi, elävisempi malli mukana.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Pieniä juttuja”

  1. Voi silleen sitä lastenlasten kanssa käy; Meillä olivat alkuviikosta ja viikonloppuna (Päiväkodissa oli hiihtoloma) piristämässä meitä. Jukan äiti (Elinan anoppi) asuu Kurikassa, joten tää Pirkkala on hyvä ”puolenvälin” -krouvi. Väliin yöpyvät väliin vaan syövät ja ”pikkusen poikkeavat” mennen tullen! Toki käyvät pelkästään meilläkin. Ihanaa olla mummi! Yksvuotiaalle ollaan Maa ja Tee ja Mummu ja Timitri oli Tipitii. Ja meillä muilla oli hauskaa. Pienet pojat ovat ihania. Hyvää talven jatkoa Sinulle ja perheellesi!

    Vastaa
  2. Maa ja Tee kuulostaa hyvälle. Onneksi eivät teilläkään tuon kauempana asu, joten saat mummeilla usein. Kiitos samoin teille kaikille!

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.