Tapaninpäivänä (kliks)  ja juhannuspäivänä – Kaarnapojan luona. Tyttären kanssa lähdimme aamupäivällä lenkille kaupunkiin. Ihan kuten jouluna myös juhannuksena kaupunki oli varsin tyhjä: siinä on oma viehätyksensä, hiljaisuutensa, paljautensa.

Nyt viikon ajan olen luvannut (FB:ssä haaste) kuvata yhden MV-kuvan, ja tehtävänanto menee näin: ”Pysähdy hetkeksi ja ikuista se mustavalkokuvaksi. Ei turhia selityksiä.” Kuvailin sitten useammankin tällä ajatuksella…

 

 

Muutoin päivä onkin ”kuplapäivä”. Apsun kanssa puhalleltiin saippuakuplia kukin vuorollamme, ajelimme pikkuautoilla ja potkuautolla, kävelimme nurmella, tuoksuttelimme omenapuun kukkia, juttelimme  – ihan omilla sanoilla ja ilmeillä. Ja taas saippuakuplia.

Ja samppanjakuplia. Minä tarjosin toisen samppanjan, Juniori toisen. Ruoka oli hyvin ”epäsovinnaista” juhannusruokaa: alkuun korvasienikeittoa ja pääruoaksi homemade sushia (tuli muuten parasta, mitä olen tehnyt. Oivallinen riisin keitto-ohje on  Tokyokanin sivulla). Ja ennen ja jälkeen ruoan ja sekä molempien ruokien kanssa samppanja maistui erinomaiselta. Ayala (2008 BdB) vei kyllä voiton, – molemmat olivat Juniorin tilaamia…

 

Kaiken ohessa ja aikana otin parisataa kuvaa. … Huomenna vielä perhepäivä. Suosisipa sää kuten tänään. Yllättäen ihan kaunis juhannuspäivä on ollut.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: