Vappuruusujen uusi tuleminen

Nyt kun sataa lunta!! voin postailla tähän kuvakokeiluja jäätyneistä ruusuista. Vappuruusut saivat uuden elämän kun ne jäädytti ja kuvasi … Ihan niin kuin ei ulkonakin olisi vielä jäätä! Tämä kuvasarja voisi olla ”Vappuruusun uusi tuleminen” tai ”Ruusun ikiuni” tai  jotain…

”Täältä syvyyksistä nousen… ”

”Patsastelua”

”Renessanssia vai dekandenssia… Vai molempia?”

”Vappuruusu voi ihan hyvin vielä kuplia… ”

Voi kunpa noita voisi klikkailla isommaksi… ei voi.. ainakaan vielä.

Mutta paremmat versiot kuvista, ja ruusut ”livenä” ovat täällä, KLIKS!

Kaikkea pitää kokeilla, jäädyttää ruusuja, kuvata ja muokkailla kuvia… Kuulostaako sijaistoiminnalta? – Bingo! Just sitä! Olisihan tuota ollut to-do-listalla jos, vaikka ja mitä (joista kyllä oikeasti osa tuli tehdyksikin), mutta sitten käytin aikaa tällaiseen, semminkin kun Pehtoori laittoi juhlapäivällisen tänään. Sepä sitten huipentui tämmöiseen kakkuun (kiitos Juniori kuvasta). Mantelilastupohja, tuorejuustoa, marjoja ja lemon curdilla maustettua kermavaahtoa. Olipa, kuulkaa, hyvää, eikä tuota ennenkään mitään moitittavaa…

Osan tämän päivän ”ylimääräisestä ajastani”, itseasiassa melkein koko aamupäivän (pl. lenkki), käytin tämän blogin layoutin työstämiseen ja uusien netti(WP)julkaisuasioiden opetteluun.

Huomannette, että yläreunassa on navigaatiopalkki, josta voi klikkailla mm. vanhaan blogiin (Tuulestatemmattua I), Instagramin-tiliini, kuvasivustolle ja keittokirjoihin ja mitä kaikkea tulenkaan sinne laittamaan. Paljon monenlaisia hienosäätöjä jo olen tehnyt ja vielä teen, mutta yksi ”iso” asia, johon haluaisin löytää ratkaisun, on miten saada – paitsi kuvat haluttaessa isommiksi – teksti tasattua molempiin reunoihin; en halua tätä liehureunaa… Ja sitten on heti tähän perään kirjoitettava, että näin isoja nämä minun murheeni tänään ovat olleet 😀

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.