Opiskelijaelämää

Yhdeksän tuntia taloushallintoa ja tekijänoikeuksia. Lakia ja verotusta. Aamupäivän luennoitisija selkeä ja ymmärrystä lisäävä, iltapäivällä ei niinkään. Opiskelijaporukkassamme katoa aamulla [eilisillan/yön juhlinnan jälkeen], alkuiltapäivästä [autoista oli asuntolan pihalla viety rekisterikilpiä!] ja äsken viimeisinä tunteina meitä taisi olla enää kahdeksan vai kuusi [verotus ja tuloslaskelmat eivät saaneet aikaan yleisömenestystä].

Minä joka tulin ammattilaisen toimesta luokitelluksi verotukselliseksi (osittain) esiintyväksi taiteilijaksi!! tietysti istuin kuin paraskin koululainen viimeiseen tappiin asti. Huoh!

Mutta nyt olen lähdössä Mustaparran Päämajaan syömään ja juomaan punaviiniä! On meidän

Viimeinen yhteinen opiskelijailta tällä porukalla.

2 kommenttia artikkeliin ”Opiskelijaelämää”

  1. Oi ihana opiskelija,joka jaksoi loppuun asti!Nostan olematonta hattuani ja toivotan Onnea Toiminimelle!

    Vastaa
    • Kiitos kaunis, Kati. Opiskelija jaksoi, eikä tehnyt tiukkaakaan, ei tänään, eikä näiden puolentoista vuoden aikana. Jäljellä olevat näytöt vaatinevat vielä paljon sinniä,… Toiminimi etenee heti huomisen arvonnan jälkeen ….

      Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.