Pikku hiljaa, huomaamatta – joulu!

Tyär on kotikotona. Tuli jo aamuvarhaisella lennolla. Se on joulun asioista yksi tärkeistä, tärkeimmistä. Hyvällä tuulella tuli, – joulua viettämään ja lomaansa aloittamaan tuli.

Ja sitten muutenkin päivä mennyt kuten voi toivoa. Paljonhan aikaa kuitenkin on kulunut ruoan äärellä, tai sen valmistamisessa enimmäkseen. Huomisen menuhan on enimmäkseen kaikkea perinteistä, mutta jotain uutta tänäkin vuonna on pitänyt kokeilla.

Anoppilaan vein tänään tämmöisen: tähtipulla

Nyt oli ensimmäistä kertaa elämässä, kun anopilla ei ollut joulupulla onnistunut, niin oli sikäli minulla hyvä ajoitus. Teen varmasti toistekin tuollaisen tähtipullan. Huomisen jälkkärikakusta en ole niin varma. Se ei ole oikein minun tyylinen; mie kun en juuri pipertelyjä leipomisessakaan harrasta, mikä näkyy myös jäljessä, mutta joka tapauksessa tällainen siitä tuli.

Lunta ei ole toiveista huolimatta tullut lisää, mutta nyt parhaillaan on komeat revontulet, ja Juniori houkutteli kuvaamaan, mutta enpä taida … on tässä vielä kaikkea pientä… Haluan, että huomiseksi kaikki on ”misattu” eli esivalmistelu niin pitkälle kuin suinkin mahdollista.

Eilisen studiokuvausiltapäivän tuloksena tämän päiväinen kalenterikuva on Aapelista.

Kannattaa klikata isommaksi. 

2 kommenttia artikkeliin ”Pikku hiljaa, huomaamatta – joulu!”

 1. Mene nyt äkkiä kuvaamaan taivaanroihuja niin me etelänmaalaisetki saadaan niitä edes kuvien muodossa. Iloa ja valoa myös teidän jouluun!

  Vastaa
  • Iloa ja valoa koko Lepolandian poppoolle!

   Enhän minä mihinkään ulos lähtenyt, joten reposkuvia et nyt näe. Mutta toivottavasti vielä tälle talvelle….

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.