Koulua ja pikkujoulua

Aamuneljältä aura-auton äänet herättivät, ehkä vielä hiven jetlagiakin on vuorokausirytmissä. Mutta Tornion yöksi poikkeuksellisen hyvin nukuin. Mikä on erinomaisen hyvä juttu, koska edessä oli pitkä ja puuhakas koulupäivä, ja illalla pikkujoulu.

Koskapa ammattikuvaajien yksi usein toistuva toimeksianto on ryhmä-, joukkue-, luokka-, suku- yms. kuvien ottaminen oli meillä tänään korkea aika harjoitella sitä. Otimme luokkakuvan. Emmekä ihan normia ottaneetkaan!!

Loppupäivä menikin sitten kolmella rastilla: kuvasimme lasia, kiiltäviä esineitä (toin perintöhopeita kuvattavaksi) ja moottoripyörää. Kiiltävien pintoja kuvaamista, valaisua ja sommittelua harjoittelimme.

Nyt on kuvauspäivä ohi. Lähden piakkoin meidän asuntolan alakertaan jossa on takkahuone, jossa aloittelemme pikkujouluja. Taitavat olla minulle tämän kauden ainoat. Huomiseen.

4 kommenttia artikkeliin ”Koulua ja pikkujoulua”

 1. Toivotan sinulle ja Markille hieman pidempää suhdetta kuin edelliselle (leikki)kalullesi. Eihän kaikkein vähiten täkeää ole sekään, että Pehtoori hyväksyy tämän uuden suhteesi.

  Vastaa
  • Jarin, meillähän Pehtoorin kanssa yhteiselo toimii kun ei ole salaisuuksia ja kunnioitetaan toista, joten Mark ei ole mikään ongelma parisuhteessamme. 😉

   Vastaa
 2. Meillä saattaisi noin kalliiksi tulleesta suhteesta aiheuttua hieman hellakohinaa, vaikkei kyseisen tasoinen kampe sitä itsessään tuotakaan.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.