Juhlasta juhlaan

Silloin kun on pikkusiskon 50-vuotisjuhlat tai siis kesäjuhlat Iijoen rannalla, voisi luulla tuntevansa itsensä vanhaksi.

Ei ainostaan voisi, vaan tunsinkin. Mutta vain hetken.

Olipas mukavat, makoisat, leppoisat juhlat.

Hyvää ruokaa, uusia tuttavuuksia, minunkin opiskelijoita yksi, systerin vanhoja kavereita, heistä meidänkin elämää tangeeranneita monta.

Juttua riitti koko illaksi, ”kuka lauloi kenen juhlissa” :). Älyllistä haastetta [tietokilpailu, jee –  niistä tykkään, vaikkei pärjättykään ilman ”kilauttamista kaverille”.] ja ruokaa ja juomaa riitti. Sää mitä parhain.

Kuukauden sisällä oma lukion luokkakokous 40 vuoden takaa ja tänään nämä juhlat… väistämätttä elän muistossa omaa nuoruutta….

 

1-53

Kaikkea hyvää toivon.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Juhlasta juhlaan”

 1. Kiitos resepteistä kurkkukeitto ja creme brulee omar. Keittoa tuunasin yrttijuuston verran ja brulee jää vaki jälkkäriksi Monet muutkin reseptisi ovat pelastaneet illanistujaisten menun.kiitos,

  Vastaa
 2. Raila, aika lyhythän tuo, mutta ehkäpä siinä olennaisin minun näkökulmastani. 😉 Ja onhan tästä ollut puhetta; niin nuoruutta taideta kumpikaan kaivata. Nyt on hyvä.

  Vastaa
 3. Mirja! Kiitos kommentista. Ja kiitos palautteesta ja rohkeudesta lähteä kokeilemaan meitsin kokkailuja. Onhan mukava jos niistä on ollut iloa.

  Makoisaa sadonkorjuuaikaa!

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.