Palautepäivä.

Nyt, taas, tyhjä olo. Mutta nyt (eka kertaa?)  kouluviikonlopun jälkeen sellainen olo, että kuitenkin on toivoa. Tässä kuva, jonka kurssikaveri (, kiitos Heikki Annala) otti ohi kulkiessaan kun me Marjukan kanssa omia kuvapareja otimme. Hautausmaiden kuvailija pääsi kuvattavaksi hautausmaan aidan päälle: Jes!!!

Tilanne

Tehtävänantohan oli näin: ”Lappian [ = on meidän koulumme eli Torniossa toimiva ammattiopisto] opiskelija Onni/Aili Onnekas voitti seurakunnan kirjoituskilpailussa 1. palkinnon ja seurakunnan lehti haluaa onnellisesta voittajasta kuvan. Palkintona oli hieno täytekynä. Ota voittajasta yksi pysty kuva ja yksi vaaka kuva.” Siinäpä sitten hakemaan sopivaa taustaa ja mallille ilmetttä unohtamatta kynää.

Tässä minun otokseni kurssikaveri Marjukasta.

Onnellinen voittaja (1)

Ja tässä Marjukan otos meitsistä (kuva Marjukka Laine).

REIJAvaaka2

Kouluviikonlopun jälkeen oli kotiin erinomaisen hyvä palata, palaan siihen huomenissa.

3 Comments

  1. Moi,

    tässä keskellä yksinäisen illan ja keskellä nostalgian mietin ihmisiä jotka on jollain tavalla vaikuttaneet positiivisesti mun elämään ja joitten takia olen tähän asti päässy.. Tuli mieleen opettaja ala-aste ajoilta jota arvostin ihan helvetisti. Tais olla ensimmäiset 4 vuotta mitä hän opetti meitä. Tämä opettaja oli luja, määrätietonen ja ennenkaikkea oikeudenmukanen, ehkä jopa empaattinen, who knows, nämä muistot on lapsen muistoja.. 🙂 Anyways, arvostan suuresti. Elämä oli kaoottista sillon.. Lapselle on tärkiää tulla hyväksytyksi joten siitä jos jostain haluaisin tätä opettajaa kiittää.. Että sain olla olemassa. Joo.. Tuli siis googlattua henkilöä nimeltä Marjukka Laine. Ja päädyin tänne. En tiiä onko näissä sun kuvissa tyyppi ketä ettin mutta jos on niin kerro toki terveiset 🙂 Terveisin Mäkitalo vm -85 Pelkosenniemi

  2. Hei Reija ja vm-85. Sydämelliset kiitokset. Muistan itsekin nuo 4 vuotta oikein hyvin. Mihin maailman tuulet maailman parasta ovat kuljettaneet? Jonin halasin jo hengiltä kesällä olisi mukava kuulla sinusta
    !!! T. Marjukka

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.