Kesän tuoksuinen nimpparipäivä

Kyllä minä niin mieleni ilahutin, kun Pehtoori tuli minua kampaajalta vastaan ja vei ulos syömään.

1-30

Me kun emme nyt näköjään tälle kesälle mitään reissuja saa aikaiseksi, on hulppeaa arki-iltana käydä kotikaupungissa leikkimässä turistia, ja mennä ulos syömään. Toki minulla olisi ollut nimpparipäiväsankarille nuudelikeittoa ja ´pullet porkia´ jääkaapissa, mutta onneksi ei tarvinnut niihin kajota.

1-31

Tuo maitosuklaapallero keskellä oli ihan erityisen hyvää.

1-29

Kun kerran uhkaavat sadepilvet olivat jo poistumassa, koska edelleen oli ihanan lämmin, koska jopa kaupungin keskustassa tuoksui ihanalle, ja olo oli kuin ulkomailla, lähdimme viinibaari Voxin patiolle odottelemaan bussia. Tulihan se ennen kuin ehdimme lasillisia enempää nauttia (ks. oik. Insta-kuva).

Illan turisteilusta huolimatta ihan liikkuva ja touhukas päivä on ollut tänään.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.