Olof ja meitsi

Viikonlopun kuvasatoa vielä. Hotelli Olof on avattu pari vuotta sitten, ja se on ihan Suensaaren päässä. Torniossahan kaikki on lähellä, joten sijainti hyvä. Erityisen paljon pidän sisustuksessa siitä, että sekä aulassa että huoneissa on käytetty seinillä vanhoja valokuvia. Kuvat ovat Tornion katukuvia, Tornion rantamaisemia.

1-12

Hotelli Olof-2

Sisustus on hillitty, Calligariksen lamput ja tuolit eivät joka paikkaan sovi, mutta tuonne sopivat.

Hotelli Olof-4

Hotelli Olof

Aamiaishuone oli kellarikerroksessa, ja sielläkin näytti olevan Calligariksen Miss Lacy-tuoleja, mutta mietin, olisivatko olleet feikkejä. Aidot muovisetkin kun maksavat kai toista tonnia. Siellä ei ollut Tornio-kuvia seinillä, vaan tapettia, jossa oli hillitysti kuvia Roomasta.

Miss

Aamiainen oli ehkä vähän keskivertoa parempi: lohta Tornionjokivarressa on luonnollisesti tarjolla. Ja hotellin yhteydessä on jo aiemmin mainostamani ravintola Ofelia. Bataattiranskalaiset olen siellä jo kahdesti nauttinut. On siellä muutakin hyvää. Ja sekin on aika viihtyisiä.

Tämä seitsemäs lähiopetusjakso oli siis henkilökuvausta, valaisun opettelu oli eka kerralla se isoin juttu. Minulle sekin ihan uusi asia. Jälki sen mukaista. Mutta parini N. on tehnyt henkilökuvauksia tilauksesta aika paljonkin, joten minä sain ammattilaiskuvat itsestäni ihan sivutuotteena.

Reija 6_

Reija 6_-3

Reija 6_-2

 

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.