Vain vähän

Liikkeellä, muttei liikuntaa. Tai noh, Linnanmaalla oli melkoinen aamujumppa. Olin siellä kuvauspuuhissa, tulette vielä näkemään.

Sitten Bauhausista hankkimaan ”studioon” matskuja. Sieltä hankkien tulee taustojen ja telineiden hankkiminen paljon halvemmaksi kuin Rajalalta. Melkein viiskymppiä kului tänään, ja siihen hintaan sain kaksi kimppua tulppaanejakin. Päivä jatkui asioilla, ja kun yhden jälkeen kotiuduin, tuli Aapeli melkein samalla ovenaukaisulla pariksi tunniksi hoitoon.

Nyt eka kertaa oli sellainen ´vanhempia ikävä´ -katse, ja pieni itkunpoikanenkin. Kunnes sitten pieni nukahti syliini. Kymmenessä minuutissa mummilla huoli ja hillitön hellyys. Hulvahtelevat ne vielä tunteet vanhallakin.

Illan olen taas ollut Laanilan historian ja kuvien parissa … joten pahoittelen postauksen pienuutta. Kyllä tämä taas tästä vilkastuu.

1

4 kommenttia artikkeliin ”Vain vähän”

  1. Studio alkaa olla kotikäyttöön sopiva, vielä kun oppisi käyttämään.

    Ehkä jo tänään jotain Linnanmaalla otetuista. 🙂

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.