Monta hommaa

Kampaaja, Laanilan historia -palaveri, paistinkääntäjien voutineuvoston kokous, laskut, posti, ja Oulun Kuvasta langattoman laukaisijan ostaminen, viherkasvien huolto ja joulun ”poisto” kotoa on ollut reissun jälkeisen maanantaina ohjelmassa. Ja jossain välissä, sauhutessa paikasta toiseen, mietin, että miten minä joskus menneinä vuosina olen ehtinyt ollenkaan töissä käydä. No en minä ollutkaan joulun jälkeen liki kahta viikkoa reissun päällä. Enkä aamuisin nukkunut seitsemään, kahdeksaan. Menin töihin seitsemäksi, viimeistään kahdeksaksi.

Toinen asia mitä tänään olen tullut pohtineeksi, että se, että miten ihmeessä voin sekä palaverissa että kokouksessa kuulla itseni sanovan, ”no voin minä tehdä…”.  Miten niin noin vain voin?

Ehkäpä se,  että osaan nykyisin monistaa itseni, auttaa asiassa.

Tämmöisen taidon opin viikonloppuna.

Reijat  (1)

Meidän piti tunnissa ottaa kuvat ja sitten toinen tunti oli aikaa tehdä kuvista omakuva jonka työnimenä oli Seppo, Seppo, Seppo, Seppo. Minulla tässä ajatus että Reija, Reija, Reija, Reija olisi ollut osin sisällä ja ainakin yhden ajattelin pistää kiskomaan ovea auki, mutta kun tuo Media-talo oli kiinni, joten en päässyt sisälle ja niin sitten idea läsähti tämmöiseksi.

Nyt haluaisin vain tehdä kuvia, kokeilla kaikkea opittua, rakentaa ”studion” kotiin, … mutta kun ei nyt vielä ole aikaa. Miten minä taas olen saanut tällaisen ”sitteku”-tilanteen aikaiseksi?

2 kommenttia artikkeliin ”Monta hommaa”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.