Laulujoutsenia ja pojanpoika

Ei tuu mitään! Mitään en saa aikaiseksi.

Lenkillä ja hautausmaalla kävin. Ruoan tein. Kutsun ensi viikonlopun juhliin sain kyhätyksi. Tyttären kanssa piiiiiitkä päivityspuhelu. Yhden jäsenkirjeen (Paistinkääntäjät) sain tehdyksi. Siinä kaikki.

Kaiholla, tai siis hyvin ristiriitaisin tuntein, muistelen viime vuoden tammikuuta, jolloin minulla oli tasan yksi töistä täysin vapaa päivä. Meni viikonloputkin luentoa tehdessä. Tai jotain opinnäytteitä lukiessa, arvostellessa.

Noh, tänään aamulla lenkillä kävin katsomassa Oulun joutsenia. Tuiran uimarannalla sulassa on nyt kolme joutsenta: ”Räpyläiskäksi” nimetty (haukuttu?) kyhmyjoutsen eleli jo viime talven tuolla, nyt se on saanut seurakseen kaksi lentokyvytöntä laulujoutsenta.

Oulujoen rannassa

Täällä juttua joutsenista enemmänkin…

Oulujoen rannassa-2

Hyytävän kylmältä vesi näytti, mutta ei se näitä häirinnyt. Ja tavattoman kesyjä tai ainakin pelkäämättömiä olivat.

Oulujoen rannassa-3

Oulujoen rannassa_

Nyt kun olisi tämän päivän postauksen aika, muutamien reseptien kirjaamisen aika, niin minä sain tänne Aapelin kaveriksi. Isänsä ja pappansa lähtivät kaupungille ”yhille”, äitinsä on ystävänsä luona, joten mummia tarvitaan. Ihana kun tarvitaan.

1-5

Me täällä ryhdymme iltapalalle, joten huomiseen, ystävät!

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.