Epätodellinen tuntuu hyvälle

Nyt on ollut hyvin epätodellinen olo koko päivän. En tahdo uskoa, että minulla on näin iso onni, että saan tuosta vaan viettää arkikeskiviikon mökillä, hiljalleen aamuun heräillen, aamupäivän vähän kuva- ja kirjoitushommia tehden, sitten ukkelin kanssa ulkoillen, kunnon kävelylenkki pitkin ”Saariselkä Cityä”, mökkinaapuriakin treffattiin kauppareissulla, seuraavaksi rantasaunoen, ja sitten kylille mentiin keilaamaan ja käytiinpä ulkona (Lumi-ravintola) kevyesti syömässäkin. Juhlaahan tämä taas on! Ja voitte olla varmoja, että nautin joka hetkestä.

Klikkaa kuvat isommiksi, pliis…

Mökkielämää-2

Pimeän tulo jo varhain iltapäivällä ja pitkään nukkuminen sotkevat käsityksen ajasta. Se ei haittaa.

Tänään täällä on ollut eilistä ja toissapäiväistä tavallisempi kaamossää: tupruttanut lunta, harmaatakin ollut. Mutta silti sellainen ”Winter Wonderland” -fiilis täällä on.

Mökkielämää

Glögitkin tänään nautimme. Snälleröds-pullollisen ostin perjantaina Haaparannan Systembolagetista (Sadun suosituksesta), ja kyllä glögit äsken maistuivat. Tosin edelleen toinen glögimaaottelun (Blossa vs. Loimu) glögeistä on enemmän minun mieleeni. Maaotteluun on osallistuttu vallan laimeahkosti, – mitäpä jos viimeistään viikonloppuna vastauksesi klikkaisit? Ensi viikolla on tulossa jouluviinisuosituksia, ja siihen mennessä olisin iloinen jos lukijaäänestyksen tulokseenkin voisin vedota. 😉

Kuvaa ottaessani mietin, olisiko tuosta viikkokuvahaasteeseen kuvaksi: aiheena on lämpö – tuli – kuumuus. Kävisikö tämä? Yhden kuvan olen jo ehdolle laittanutkin …. KLIKS 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

9

JOuluviinejä_-2

8 kommenttia artikkeliin ”Epätodellinen tuntuu hyvälle”

 1. No tämä kuva tuo lämmön niin mieleen kuin sisuksiinkin.
  Kyllä on idyllisen näköinen tuo teidän saunakin, myös siinä on ainesta viikkotehtävään.
  Siinäpä sinulle haastetta, tuo sauna kuvan alareunaan ja reposet taivaalla leiskumassa, liekö tuo edes mahdollinen asetelma toteuttaa.

  Vastaa
 2. Jarin, juuri noin: rantasaunasta ajattelin huomenna yrittää viikkotehtävä-kuvaa saada aikaiseksi. Reposia tuskin on, mutta muutoin yritän. Kiitos kannustuksesta.

  Vastaa
 3. Hyvä lämpökuva tämä glögikuva! Jos ei saunakuvaan saa revontulia, niin miten olisi kuva saunasta sisältä, höyrypilvessä Pehtoori hikoilemassa?

  Vastaa
 4. Katri H., saunakuva sisältä otettu, mutta silloin Pehtoori oli vielä hiihtoladulla. 🙂

  Pasi, itsekin pidän noista ”yökuvista”, jotka otettu iltasella.

  Vastaa
 5. Kyllähän te naiset tietysti haluaisitte nähdä kuvan Pehtoorista saunan lauteilla, mutta silloin mennään jo erotiikan puolelle.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.