Kemissä keikalla

Olipa nostalgista käydä Kemissä puhumassa. Moneskohan kerta? Varmasti kahdeskymmenes. Ainakin. Ja vaikkei 240 hengen suuri auditorio ihan äärimmillään nyt sitten täynnä ollutkaan – hämmästyttävää, eikö?  :D, – niin muutaman kymmenen joukossa sentään tuttujakin kasvoja. Siis olivat tulleet luennolleni uudelleen. Hyvä merkki. 🙂

WP_20150408_17_51_45_Pro

 Näkyivätpähän kuvat sitten kunnolla kun oli kerran kunnon auditorio.

Kemissä keikalla-3

 Kemin Pirtti 1930-luvun alussa….

Kemissä keikalla-4

 ja tänään.

Kemissä keikalla

Kaupungintalo iltavalossa; varttia vaille kahdeksan vielä valoisaa.

Kemissä keikalla-2

Oli mukava ajella. Palatessa ei tuuli enää puistellut autoa. Tuli mietittyä niitä kymmeniä, kymmeniä arkistomatkoja ensin Keminmaan historiaa kirjoittaessa, sitten väikkäriä. Moninkertaisesti mennyttä tänään …

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.