Työnteon tuntua

Minulla on tällä viikolla kuusi kokousta ja kahdeksan tuntia opetusta, johon sisältyy uuden luentosarjan (”Historiaa tilauksesta”) aloittaminen huomenna. Lisäksi tällä viikolla on yksi sovittu graduohjaustapaaminen, neljä vai viisi kandiseminaarilaista tulossa meetinkiin, yksi pitkämatkalainen palaaja tulee ylihuomenna ja ”revitalisoimme” (hah mikä termi taas hallinnossa keksitty!) hänen opintonsa ja aina on aikaavaraamattomia opintojen tai opinnäytetöiden ohjausapua tarvitsevia, yhtäkkiä ovelle tupsahtelijoita, keskiviikkona on myös vastaanotto. Sitten muuta ihan tavallista, kuten tenttikysymysten tekoa tai hopsien hyväksymistä. Ja kaikki tuo edellä oleva tarkoittaa enempi vähempi lukemista: kokousten matskuja, käsikirjoitusaihioita, opintorekistereitä.

Sitä minä vaan, että on sitä joskus vähän löysempiäkin viikkoja.

Historiaa tilauksesta

Mutta tänäänkin oli ihan mukava, joskin vähän pitkähkö päivä.

(ps. tuo luentoni ”kansikuva” kannattaa kyllä todellakin klikata isommaksi. On se niin hieno kuva. 😉

3 kommenttia artikkeliin ”Työnteon tuntua”

  1. Jep, kuva on kyllä tosi hieno! 🙂 Ja luentosarjan aihe on mielenkiintoinen, tuleeko se näkyville jonnekin?

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.