Ette usko, muttta meitä oli tänään puolen tusinaa tohtorisihmistä siivoamassa seminaarihuonetta, arkistohuonetta, mikrofilmien lukuhuonetta ja oppiaineen nettisivuja. Kannoimme, järjestelimme, luutusimme, teimme tilaa, veimme roskia. Eikä kukaan valittanut, että ”ei ole minun hommiani”.  Tosiasiassa meitä oli kaksi puuhanaista 😉 ,  jotka saimme vedetyksi mukaan oppiaineen miehetkin (”nyt tuutte auttamaan!!”).

Ja onhan kaikilla hyvä mieli. Työviihtyvyys kasvoi huikeasti.

Ajoissa lähdin töistä; tein pikaista pastasafkaa ja sitten lähdimme jouluostoksille. Pehtoorin kanssa kaupungilla tehollista peliaikaa tunteroinen. Ihan riittävä.

Sitten (joulu)viinien maistiaisiin. Jo vain meillä oli erinomaisia viinejä!

Viininmaistelut

Viininmaistelut-2

Hienoja viinejä, uusia makuelämyksiä ..  Lukuunottamatta korkkivikaista Amaronea 🙁  (mikä menetys!). Jos nyt tekisin tuon Jouluviinit 2014 -postaukseni uudestaan, tekisin sen ehkä erilaialla. Mutta toisaalta…. Ehdin tätä Marsalaa resepteineen suositella viikonloppunakin…

Viininmaistelut-3

Melkoinen puheensorina meistä kahdeksastakin lähti. Näiden ihmisten kanssa ei tarvitse esittää viinintuntijaa, ei jäykistellä, –  voi vain olla. Ja sellainen on hyväksi. Pitkällinen (viini)ystävyys on hyväksi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JOULUKALENTERI 

18

18

Klikkaa isommaksi. 

Jokainen kommentti on ilo!

You might also enjoy:

Discover more from Tuulestatemmattua

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading