Touhutiistai

Tänään aamupäivä OYSissa (äidin kanssa rutiinijuttuja, ei mitään hälyyttävää), keskipäivä tiedotellen, montakohan kirjettä tein?, iltapäivä palaveeraten kandilaisten ja kollegoiden kanssa vuoron päältä, jonoksi asti taas kävijöitä, illansuun olen tehnyt,  yllätys, yllätys, tiedotushommia – nyt paistinkääntäjille, ja siellä on koko tiedotusjärjestelmä ja jäsenkirjeiden postitussysteemi muutettu (luullakseni vaikeasta vähemmän vaikeaksi), mikä on vaatinut perehtymistä ja opettelua, mutta nyt pitäisi olla hanskassa. Jossain välissä verottajalle selvityksiä ja tyttärelle ESTA. Siis aikas intensiivinen päivä ollut. Ja silti olen ollut jotenkin ihan muissa maailmoissa: menneessä ja tulevassa.

ilta

Mutta nyt on hyvä mieli kun paljon on pois pöydältä, muistilapuilta, mielestä.

 

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.