Jatketaanpa siitä, mihin eilen jäätiin… Tuosta vois tehdä lautasliinoja? (tai backgroundin näytölle?) Nyt kuva on minusta parempi kuin eilen. Vaikka toki näyttääkin photoshopilla tehdyltä.

Syksyn suuret tuulet-18

Tänään on tippunut lisää lehtiä ja monia hyviä rippusia …

– on löytynyt tuotannosta poistuneen Valio Pro Feel -jogurtin korvaava hyvä maustamaton proteiinijogurtti. Olkoonkin, että on Arlan. Mutta hyvä se on.

– jotkut kandilaiset ovat olleet ahkeria, oppineet ja mikä parasta, sanoneet, että ohjauksesta on ollut apua: ”Työstä saatava (hyvä) palaute motivoi ja tuo tyydytystä.” Puolin ja toisin. 😉

– töistä tullessa taas serkulta postia. Ihan uusia kuvia isästäni, isästä lapsena. Ja mummulasta ennen minun käyntiäni. Aarteita ovat tuollaiset.

– Juniori kävi miniän kanssa omassa mummulassaan, Jäälissä. Käy poika siellä toki yleensäkin, mutta nyt ihan erityistehtävässä. Tolokun poika on. 😉

– fysioterapeuttini sai hartiani rennoiksi ja veren päässä kiertämään. Kummasti helpottaa oloa ja toimimista.

– töissä on hyvin hiljainen päivä. Liekö rehtorin vaali laskenut hiljaisuuden koko kampuksen ylle? – Uusi rehtori on nyt siis valittu, eikä minulla ole asiasta mitään mielipidettä; ei suuntaan ei toiseen.

– tein pitkästä aikaa japanilaista ruokaa. Arkiruoaksi vähän töisevää: yleensä viikolla teen sellaista, joka valmistuu max. 30 minuutissa, tämä vei melkein tunnin. Ja hyvää oli.

– Esikoinen lähetti synttäreiltään whatsappiin kuvia, oiskohan huomenna Meksikon postauksen aika?

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.