bussi

”Peter Hispaniassa” alkoi tänään. Ohjelma, jossa Peter Nyman seikkailee Espanjassa, ja väistämättä tuli mieleen Ella Italiassa vai mikä sen ohjelman nimi olikaan. Niin paljon kuin Nymanista Uutisvuodossa pidinkin, niin tämä avausjakso oli kyllä vähän pettymys. Hengästyttävä. Vai oliko varaukselliseen suhtautumiseeni syynä, että ohjelma alkoi Madridista, joka ei minuun kolahtanut niinä neljänä päivänä kun perheen kanssa siellä syyslomalla 2007 (kuvat täällä) olimme. Madrid oli jotenkin hahmottumaton, liian levällään, liian äänekäs, samalla lailla levoton kuin Meksiko City. Ehkä se tunne johtuu espanjan kielestäkin: se on niin rummuttavaa, että ei minulle sovi. Ella ja Italia olivat enemmän makuuni.

puistovinjetti

Töissä Opelle omppu -päivä 🙂  Vaikka nyt – parin illan omppusose-showin jälkeen – alkaa muutoin omppukiintiö kyllä on toviksi täynnä.

Keltaista-3

On pari litraa omppumehua, kahdeksan hillopurkkia ja pakkaseenkin puolitusinaa rasiaa sokeroimatonta sosetta. Ja sitten tälle syksylle muutakin säilöntää enemmän kuin vuosiin: puolukkasurvosta ja porkkanamarmeladia molempia isot purkilliset, suolasieniä monta purkkia, ja tatteja pakkasessa ihan hirmuisesti. Pahan päivän varalle … Tai ehkä sittenkin enemmän herkkuhetkiin. 🙂

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: