Kuvasivustojen siivoilua

Ihan niinkuin ei olisi muuta tekemistä, olen nyt vihdoin uudistanut ja vähän perannut matkasivustoani.

_MG_7262

Nyt pitäisi olla vähän helpommin käytettävissä. Varsinkin nuo kaukomatkojen sivut pitävät sisällään muutamia ihan kelpo otoksia, ja sivustotkin on tehty huolella.

seepra

Edelleen puuttuvat viime syksyn Madeira-kuvat, edellisen Lontoon kuvat. Enkä tiedä laitantokaan niitä. Mutta Bad Gastein on jo aluillaan. Ja edelleen kesän 2010 Rooman ja Toscanan reissu on tarkoitus saada tuonne. Vanhimpia juttuja poistin: Marokon, Rooman, Madeiran, Pariisin ja Pietarin sekä NYCin ensimmäisen reissun matkakuvakertomukset saivat lähteä täyttämästä surkealla laadullaan webbihotellini äärimmilleen täytettyjä ”huoneita”.

sea point

259 (Large)

Myös vähemmän käyttämääni kuvasivustoa siivosin rutkasti. Nyt siellä on enää muutaman kotimaan turneen kuvat ja vähän muuta. Mutta! Luulen, että vastaisuudessa teen kuvaraportit matkoilta tuota kautta, koska  www-työstäminen vie aikaa ihan hillittömästi. Ja kuvasivustolla saan kuvat ehkä paremmin esille. Jututhan on täällä blogissa. Kuvasivusto on siis täällä: http://satokangas.kuvat.fi/

_full

Minähän sanoin: siistitty on!

(klikkaa isommaksi 🙂

IMG_7564

Hetken kävi pienessä pöhkössä päässäni ajatus, että teen näistä tuhansista ja tuhansista reissukuvistani teille blogissa kävijöille taas kilpailun. …  Ja kuvia kyllä riittäisi. Pisimpään Tuulestatemmatun matkoilla mukana roikkuneet olisivat tietty etulyöntiasemassa… Enkä taida nyt tähän hätään mitään sellaista ryhtyä puuhaamaan… mutta eihän sitä koskaan tiedä.

IMG_8234 (Large)

Mutta käykäähän nyt katselemassa:

Matkasivulle KLIKS ja

kuvasivustolle KLIKS

Josko noilta jotain kiinnostavaa katseltavaa löytyisi. Matkakuumeen nostatusta? 🙂

IMG_0845

Shanghai by night

2 kommenttia artikkeliin ”Kuvasivustojen siivoilua”

  1. Oijoi! Ihanat Etelä-Afrikan kuvat a) saivat minut aikanaan valitsemaan saman matkan b) toivat minut lukemaan tätä blogia! Kumpaakaan en ole katunut! 🙂

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.