Tärkeää ja vähemmän

 ”Oulun yliopisto leikkaa 122 työpaikkaa – 60 irtisanotaan” (Kaleva)  – eihän tämä nyt mitenkään riemastuta eikä työilmapiiriä kevennä. Eikä todellakaan tarkoita, ettei talossa töitä riittäisi.  Päinvastoin. Eikä tiedekunnan professoreiden kuukausikokouksessakaan pelkkiä hyviä asioita tiettäväksi tehty. Mutta nopeasti päivä sujui.

Ja sitten sitä vähemmän tärkeää arkeani. No nyt kun tämä uusi blogipohja on ollut käytössä kaksi viikkoa, kun lukijoilla on ollut totutteluaikaa ja kun olen edes vähän saanut sitä stailatuksi haluamakseni, niin kysyn, mitä mieltä olette?

Kävijämäärissä ei ole ollut dramaattisia muutoksia… (klikkaamalla näet paremmin) 

kävijämäärät kuukausittain

Enkä sano, että äänestyksen tulos vaikuttaa ratkaisuuni, mutta ehkä se voi olla ”suuntaa-antava kansanäänestys”: pidänkö tämän uuden vai palaanko vanhaan? Ihan vanha, ensimmäinen blogini; on täällä; siihen ei sentään ole tarkoitus palata. 

Juttu on nimittäin niin, että tämä ”valmis” pohja on paikoitellen vaikeampi ”tuotteistava”, ja tässä on piirteitä joista en pidä mm. kuvat liian pieniä ja kommentointi on heti otsikoinnin alla. Toisaalta tämän teeman skaalautuvuus tabletille ja mobiiliin on erinomaisen hyvä. Ja otsake- ja taustakuvien vaihto paljon helpompaa kuin sillä omalla versiollani. Mutta kertokaapa te, – vaikka vain äänestysklikkaamalla…  Kommentointi suotavaa. Kiitän etukäteen. 🙂

2 kommenttia artikkeliin ”Tärkeää ja vähemmän”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.