Kylmästä lämpimään -haaveita

Töihin polkiessa kylmä, vähän ripsikin. Olin ajatellut, että kun lähden tarpeeksi aikaisin, niin minulla on aikaa kierrellä, ehkä käydä aamuhetki kasvitieteellisessä kuvaamassa, tai vain pyöräillä ja kuunnella linnunlaulua. Eihän se niin mennyt: poljin todella lujaa, etten olisi paleltunut ja kastunut.

Mietin esikoista, joka oli kysyttyäni tekstariin vastannut: ”Meinaahan tuo vähän soijaa pukata … + 38 C pyöriny viime päivät, eilen oli yöllä kymmenen aikaa vielä 30. Keskiviikkona pitäis viiletä vähän. 😛 ”

monterrey

Ei Taskila – Linnanmaa välillä paljon linnutkaan tarenneet laulella. Sunnuntaiaamun liverrys ja sirkutus, joka Hietasaaressa oli kuulunut, oli vain muistoissa.

sinitiainenSinitiaisenkin siellä näin, ja jonkinmoisen kuvankin onnistuin suht kaukaa räpsäisemään.

Töistä palatessa yhtälailla kylmä kuin aamullakin, ja ripsikin. Taas vauhdilla ja mietin taas lämpimiä: muutoinkin olen ollut Italia-ikävissäni tässä viime viikkoina. Tasan, päivälleen, kaksi vuotta sitten, vuorotteluvapaalainen heräsi tällaiseen maisemaan:

Bella Vista 2

Hotelli oli yksi viehättävimpiä, joissa koskaan olen ollut. Sen nimi on Bella Vista, – ´kaunis näkymä´. (kuvat suurenevat klikkaamalla)

Bella Vista 4

Ja sellainen sieltä näkymä todellakin oli!

Bella Vista Bella Vista3

Taustalla häämöttää lumihuippuinen Monte Baldo, edessä Gardajärvi  – ja edessä kolme toukokuista viikkoa Umbriassa, josta oli vuokrattu tämä talo.

Villa Franco

VIlla Franco 2

 Villa Francosta on kuvia lisää. KLIKS.

Sinne – ja Italiaan yleensä – minulla on kova ikävä.

Kun sinne nyt en pääse, haluaisin lähteä viikonloppuna jonnekin ”kotiseuturetkelle”.

Olisiko ehdotuksia päiväreissuksi? Mihin kannattaisi lauantaina ajella?

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.