Hiljaa hyräillen

 

imagesKolme kertaa peräjälkeen katson Ellie Goulding videoklipin (alussa pitkä mainos jonka voi skipata helposti)  . . .  Katson ja kuuntelen kauniin biisin niin monta kertaa,  että se jää soimaan kauniisti mieleen. Ja yhtäkkiä ei olekaan maanantai-ilta, eikä mitään tähdellistä tekemistä. ♪   Haaveilen kaikenmoisesta, unohdan kaikenmoista. On merkillisen kevyt olo, ja melkein saan lähdetyksi iltalenkille. Mutta hyvänen aika, joku raja sentään vapaaillan tekemisillä… 😉 Makaan pilates-rullan päällä ja venytän selkää, harteita, ja hyräilen … How long will I  …

                             ♫      ♪ ♪   ♫  ♫  ♪

 

Monte Rosa-2

Surffailen ja löydän tämänvuotiset Foto Finlandia -ehdokkaat: Tiina Itkosen ja Markus Henttosen kokoelmien välillä on vaikea päättää kumpaa äänestäisin. Muutamia kokoelmia en halua katsoa kokonaan. En halua, enkä katso. Olkootkin kuvina hienoja, yhteiskunallisesti tärkeitä, globaalisti vaikuttavia, mutta ei. Ei minulle, minä haluan kuvista kauneutta. Myös Aapo Huhdan A Bird in Cage -kuvat viehättivät, niissä oli jotain surumielisen hauskaakin. Ja Elise-Anette Kokkosen Lotat ovat henkilökuvauksessa erinomaisia. Melkein kuulen noiden naisten puhuvan, melkein näen heidän nuoruutensa kasvot kuvista. Foto-Finlandian kuviin TÄSTÄ. Ai, niin, ja katso sieltä ehdottomasti ne kuvareseptikuvat! Loistava idea.

Ja laitanpa tähän toisenkin kuvalinkin. Ei ajoitus voisi kuvissa enää paremmin onnistua! Ihan hurjan hyviä kuvia… ja hauskoja: http://www.reshareworthy.com/50-most-perfectly-timed-photos/  Tuollaisista kuvista saa hymyn huulille, sellainen tekee nyt hyvää. Ainahan hymy tekee …

Nettimaailmasta siirryn nyt kirjan pariin. Taidan aloittaa jonkun uuden, eikä se ole työkirja.

Tänään tällainen ilta.

Mukava.

♫  ♫  ♪ ♪  

 ♪  ♫

2 kommenttia artikkeliin ”Hiljaa hyräillen”

 1. ELLIE GOULDING! Mikä ohjasi Teitit, parahin TT, juuri hänen musiikkinsa pariin?

  Viimeisimmät omat saavutukseni nuorisomusiikin seuraamisen saralla ovat Adele ja Amy Winehouse. Olenko pudonnut kelkasta?

  Ei, olen taas baanalla! Olin noin kahdestoistamiljoonas sadasneljäskymmenestuhannes (12 141 269.) linkittämäsi videoklipin kuuntelija.

  Tuorein omaehtoinen YouTube -samoiluni koski tangomelodiaa ”Noche de Estrellas”. Malandon esitystä oli kuunneltu n. 1300 kertaa, ja kahden amatööriorkesterin versioita 500 ja vajaat 200 kertaa, respectively.

  Tällä baanalla on tilaa!

 2. Ethän sinä ollenkaan ole pudonnut kelkasta: Adele ja Amy Winehouse! Todellakin olet baanalla!

  Enimmät musiikilliset ”löytöni” teen autoradion (Nova) välityksellä, matkalla töihin tai kauppaan. Siis ihan massan mukana menen.

  Toisin kuin sinä joka tunnut YouTubessa samoilevan korkeakulttuuristen musiikkiesitysten parissa.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.