Yksi aattopäivä

Olisihan se ollut aika mukava lähteä kohti pohjoista, Hangasojalla olisi ollut kolme vuorokautta, mutta eihän tämä kaupunkivaihtoehtokaan niin huono ole. Kevyt duunipäivä, ajoissa kotiin ja pienet torkut (hitto tätä minulle vierasta väsyä), huomista keittiöpäivää varten valmisteluja.  ja sitten ”studiokuvausta” – kalenterikuvia ;).  Olisi pitänyt … kaikenmoista olisi listalla, mutta onhan tässä kolme päivää aikaa….

5-2104-2-2

5-2104-3

Palatakseni taannoiseen glögimaaotteluun: silloinhan vuosikerta-Loimu voitti vuosikerta-Blossan mennen tullen, mutta vähän kuin puun takaa, musta hevonen, olikin Blossan ”normi”glögi. Liki puolet halvempi (= 7,50 €) kuin se vuosikertaversio, ainakin kaksi kertaa parempi. Viinillisempi, ei kovin makea, mutta jouluinen, kanelia, neilikkaa, etc. 

5-2104-5

Lasilliset äsken otimme tuota etkoiksi, ja nyt lähdemme kävellen kaupunkiin: ystävien kanssa mennään Hagia Sofiaan syömään.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JOULUKALENTERI

(muistathan että kaikki kuvat suurenevat klikkaamalla. Kyllä tuo alempi ainakin kannattaa… 😉 Siinä on jotain dramatiikkaa. )

Numero 5

 

 

 

5-2104-2

 

4 kommenttia artikkeliin ”Yksi aattopäivä”

  1. Kuulostaa kyllä kerrassaan mainiolta tavalta viettää itsenäisyyspäivän aattoiltaa. Kaupungissakin on puolensa 🙂

  2. Kiitoksia Vorschmakin reseptistä, tein teatteri-illan iltapalaksi valmiiksi ystäville ja lämmitin vain uunissa vuoassa perunamuusin kanssa lisukkeena hunajalla maustettuja suolakurkkuja. Kaikki meni ja vielä enemmänkin olisi kelvannut, mutta englantilainen joulukakku ja tortut taisivat hyvin täydentää vatsat.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.